Materialer

omlivsparat.png

Livsparat består af en samlet materialepakke med en undervisningsvejledning, et styrkespil, fire styrkekasser og en elevbog. Samlet pris for materialepakken er: (585,-, 400,-, 990,- og 50,-) kr. 2.025,- . Vi yder 10% rabat når den samlede materialepakke bestilles = kr. 1.823 kr,- (eksl. moms for forsendelse). Vi anbefaler, at man supplerer med elevbøger og flere styrkespil alt efter elevtal og behov. Alle dele af materialepakken kan købes seperat også.

For køb af LIVSPARAT-undervisningsvejledning og -elevbog, kontakt os på telefon 60 19 92 83 eller mail@styrkeakademiet.dk.

Materialet er opdelt i 6 kernetemaer med en tydelig lektionsstruktur i hver af de 38 lektioner, som kan strækkes over et skoleår.

Livsparat er taktile øvelser, som kan anvendes tværfagligt, altså dannelses- og livsduelighedsopgaver, som også kan trækkes ind i de fagfaglige fag. Deltager du i kurset, så får du masser af inspiration til, hvordan du kan gøre temaerne relevante og personlige for eleverne og benytte opgaverne tværfagligt i samarbejde med dine kollegaer.

LIVSPARAT undervisningsvejledning
36 øvelser (~1 skoleår) med taktile og underholdende øvelser, der sætter gang i elevernes tanker og refleksioner og en proces, der forankrer læringen i de unges liv.

LIVSPARAT elevbog
Elevbogen er notesbog til elevernes tanker og refleksioner under forløbene.

Styrkekasserne, løsning 3
Styrkerne i bevægelse og spil er en del af Styrkeserien, der sætter særlig fokus trivsel og på det ressourceorienterede arbejde med eleverne og er vores bud på, hvordan den understøttende undervisning kan bidrage fagligt og målstyret til elevernes alsidige og personlige udvikling, såvel som til inddragelse af bevægelse i undervisningen på en måde, hvor bevægelse bliver mere end blot en løbetur eller en gang rundbold.

Materialet er lige til at gå til, og det kræver ingen forudgående viden om styrkearbejdet. Materialet er nærmest forberedelsesfrit, men der følger selvfølgelig en lærervejledning og kopiark med. Tag kasserne under armen og eleverne ud i det fri til sjov og aktiv læring! 

Løsning 3 sætter fokus på den enkelte elevs styrker, og hvordan styrkerne anvendes i jobs.

Pakken består af:

Styrkekasse 0: Intoduktion til styrkerne
Styrkekasse 4: Styrkekahoot
Styrkekasse 7: Byt en sætning
Styrkekasse 9: Job og styrker (stationsløb)

Styrkespillet
Når vi er bevidste om vores styrker og lærer at bruge dem, viser forskning, at vi øger vores trivsel, selvværd og glæde. Og bevidstheden om hinandens styrker øger tolerancen og giver et mere harmonisk familieliv. Styrkespillet er et underholdende spil, som lader dine medspillere og dig selv lære meget mere om vores styrker og vores historier.

Spillet handler om at fortælle og lytte til historier fra vores hverdag og blive klogere på vores styrker. Hvis du kender dine styrker, så viser forskningen, at du får mere selvværd, mere energi, mere robusthed og mindre stress.

Er du bevidst om dine styrker, så kan det hjælpe dig til at løse dine opgaver bedre og du vil opleve at blive mere lykkelig.

Psykiatrifonden anbefaler Min Styrkebog og Styrkespillet til brug i Folkeskolen - se mere hér ...

Total kr. 1.822,50 ekskl. moms (10 % rabat)

Kontakt os for tilbud på kursus og materialepakke hér ...

Alle priser er eksklusiv moms og fragt.